Ebonite Junior Masters
Ebonite Junior Masters Stockholm 2011
 
Webblösning utvecklad av:  Meriq AB
 
KOMMENTAR: Tack för en fin tävling,Grattis Helena!  [skriv] [läs]
 

VÄLKOMMEN !
HELENA VINNARE I ALL EVENT

Helena Ericsson, Sundbyberg, vann All Event-finalen där klassegrarna ställs mot varandra, alla med sitt dynamiska hcp. Hon vann före Rasmus Hagelberg, Olofström, Robert Kaneby, Stallis och Filip Wilhelmsson, Force.Ett stort tack till spelare, ledare, föräldrar samt våra samarbetspartners Bowl-o-rama och EKO Bowling som bidragit till en fantastisk tävling med 268 spelare vilka tillsammans gjort 454 starter.

Vi använde oss av dubbel oljning med två olika banprofiler, Route 66 och Boardwalk för att bjuda på en utmaning och att öka svårighetsgraden men det hanterade många utan bekymmer så det blev höga resultat med flera fina individuella prestationer. Gabriel Andersson, BK Wiik slog en 300-serie i kvalet.
Återigen, tack till alla som varit med och så ses vi nästa år igen vid 2012 års upplaga, den 33:a i ordningen av Stureby Ungdoms Tournament.

KLOTLOTTERI
Lotteri 1 (2 klot+väska): Nr 102 Daniel Lidström
Lotteri 2 (1 klot): Nr 6 Lars Alerius

DIREKTSÄNDNING A FINALSPELET
Bowlstream direktsänder finalspelet på web-TV, start söndag 13/2 kl 10:00.


Detta är den officiella tävlingssajten för Ebonite Junior Masters i Stockholm 2011. Tävlingen spelas på Bowl-O-Rama och arrangeras av Stureby BK.

Spelare som vill delta i tävlingen kan anmäla sig här. Det är även möjligt att se alla spelare som har registrerat sig. Kom ihåg att komma tillbaka regelbundet så att du vet vem du ska spela med!

20-MILSREGELN GÄLLER
Sista kvaldagen är reserverad till långväga gäster (mer än 20 mil). Denna regel gäller fram till 2 veckor före första start sen är det fritt fram för alla. Vi kommer att avanmäla alla som inte respekterar denna regel.

PRISBORDET

Värde ca: 65 000:-

HTC Smartphone till segraren i All Event

BANLOTTNING OCH OLJEPROFIL
I Stockholms deltävling lottas startbanorna. Vi använder två olika oljeprofiler, på udda respekive jämna banor. Oljeprofilerna som används är Route66 50uL (vänster bana) och Boardwalk 50uL (Höger bana).

Oljning sker inför varje kvalstart.

BETALNING AV STARTAVGIFT: KONTANT ELLER KORT
Betalning sker kontant eller med kort.

BOENDE
Brunnby Hotel och Amani Hotell med gångavstånd till hallen.
Rica talk, Älvsjö. 5 min med bil.


   
Bookmark and Share

Våra sponsorer:

BowlStream


Bowltech


US Snax / Slush Puppie


Ebonite


Track


Hammer


Columbia
          Page render time: 47 ms